Home » Nieuws » Succesvolle start wedstrijdseizoen voor kunstrijdster Summer Wijkhuizen van Alkmaarsche IJsclub tijdens International Skate Dordrecht

Succesvolle start wedstrijdseizoen voor kunstrijdster Summer Wijkhuizen van Alkmaarsche IJsclub tijdens International Skate Dordrecht

Afgelopen weekend vond de eerste wedstrijd plaats voor kunstrijders in Nederland. Tijdens International Skate Dordrecht kwam vanuit Deen Figure Skating / Alkmaarsche IJsclub schaatster Summer Wijkhuizen in actie. Met een mooie score in haar nieuwe categorie behaalde zij een zeer nette 6e plaats in het eindklassement en kende haar seizoen hiermee een succesvolle start.

International Skate Dordrecht

Op zaterdag 23 en zondag 24 september vond in Dordrecht de eerste editie van International Skate Dordrecht plaats. Tijdens deze wedstrijd kwamen kunstrijders vanuit o.a. Nederland, België, Duitsland en Mexico in actie in de hoogste categorieën binnen het kunstrijden. De wedstrijd was de eerste wedstrijd van dit seizoen en een mooi moment voor kunstrijders in Nederland om zich voor te bereiden op de aankomende KNSB A selectiewedstrijden.

Voor Summer Wijkhuizen (13 jaar) van Deen Figure Skating was de wedstrijd de aftrap van het wedstrijdseizoen in de voor haar nieuwe categorie Advanced Novice Dames. Met een nette 5e plaats na haar korte kür en mooie 6e plaats na haar lange kür, eindigde zij uiteindelijk op een zeer nette 6e plaats in het eindklassement. Met nog wat verbeterpunten om aan te werken, een hele mooie start van het seizoen in haar nieuwe categorie en een mooi vooruitzicht voor de volgende wedstrijden!

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.