Home » Nieuws » TEAMS EREDIVISIE, 1E, 2E EN 3E DIVISIE NAAR NK VOOR CLUBTEAMS

TEAMS EREDIVISIE, 1E, 2E EN 3E DIVISIE NAAR NK VOOR CLUBTEAMS

6 teams van Triffis hebben zich geplaatst voor het NK Clubteams op 18 januari in Oss

Op 9 november werden in Velserbroek al de kaarten geschud voor de 3e divisie.
In deze divisie voert het Triffis-team van Noa, Wessel, Enrico en Lynn de eindranking aan; zij hebben daarmee een startbewijs voor het NK.
Clubgenoten Johanneke, Jente, Danique en Bo kwamen ondanks hun 4e plaats tijdens de teamwedstrijd in Velserbroek net 1 wedstrijdpunt tekort voor deelname.

In Heerenveen werd op 16 november gesprongen in de 2e en 1e divisie. In de 2e divisie was het bijzonder spannend tussen de teams Triffis 1 en 2; in de eindranking van 11 teams wist het team van Danielle, Jara, Nina en Yara  een startbewijs te halen; het team van Gaja-Fleur, Julian, Laura en Sterre lukte dat net niet.
In de 1e divisie slaagden de beide teams erin het NK te bereiken. De eindranking wordt aangevoerd door het team van Anna, Jorja, Madelief en Mads; zij zullen op het NK ook het team van clubgenoten Alieke, Björn, Daphne en Lina Joy tegenkomen.

In De Meent Bauerfeind in Alkmaar stond op 17 november de laatste kwalificatiewedstrijd van de Eredivisie op de agenda.
Van Triffis zullen 2 Eredivisie- teams deelnemen aan het NK in Oss. Triffis 1 zal met Bo, Jordy, Roel en Niamh proberen de Nederlandse titel voor clubteams te heroveren.

Op de foto: Yara.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.