Home » Nieuws » Mark de Vries komt staf VV Alkmaar versterken

Mark de Vries komt staf VV Alkmaar versterken

Ex-spits van o.a. Leicester City, Leeds United, Dundee United, Heerenveen en ADO Den Haag Mark de Vries maakt komend seizoen de stap naar VV Alkmaar, waar hij als assistent en spitsentrainer aan de slag zal gaan bij het eerste elftal.

Corina Dekker; ” Met Mark halen we een man in de staf die als speler heel veel ervaring heeft, maar ook als trainer een stap extra kan brengen voor de meiden.

Hij heeft kwaliteiten als spitsentrainer en daarnaast zullen wij als team heel goed met hem kunnen sparren. Ik ben heel blij met hem als toevoeging in onze groep en kijk uit naar de samenwerking.”

Mark de Vries; “Het is voor mij een totaal nieuwe ervaring. Na een aantal zeer leuke en goede gesprekken met Corina Dekker, ben ik ervan overtuigd dat ik de juiste keuze maak om mij te verbinden aan VV Alkmaar. Ik kijk ernaar uit met deze groep aan de gang te gaan en niet alleen de groep maar ook mezelf weer verder te ontwikkelen. Het is voor mij een totaal nieuwe tak van sport, maar ik kan niet wachten tot de voorbereiding begint”

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.