Home » Nieuws » Een nieuwe speelsters voor de selectie VV Alkmaar

Een nieuwe speelsters voor de selectie VV Alkmaar

Dana Breewel komt komend seizoen naar VV Alkmaar. De doelgerichte en balvaste spits komt over van ADO Den Haag, waar zij de afgelopen 3 jaar heeft gespeeld. Hiervoor speelde Dana bij CSW Wilnis.

Corina Dekker;“Dana is een jonge talentvolle aanvalster, die met haar fanatisme en neusje voor de goal, de aanvulling gaat zijn die wij nog zochten binnen onze selectie. Ik ben heel blij met Dana als toevoeging aan onze groep.”

Dana Breewel ;”Ik ben heel erg blij met deze stap naar VV Alkmaar en hoop mezelf hier verder te kunnen ontwikkelen en zoveel mogelijk minuten in de Eredivisie te kunnen maken“.

De Hongaarse International Dóra Papp (30 jaar) komt komend seizoen naar VV Alkmaar. De rechtsbenige middenveldster uit Hongarije speelde 59 interlands voor haar geboorteland en speelde o.a. voor Valencia in Spanje en brengt dus veel ervaring mee naar Alkmaar. Op dit moment speelt zijn haar laatste wedstrijden in Slowakije bij Nové Zámky.
Corina Dekker; “Met Dora halen we een brok aan internationale ervaring binnen in onze selectie waar ik heel blij mee ben. We hebben een jonge ploeg en we zochten naar de juiste balans tussen jong talentvol en wat oudere speelsters met ervaring. Zij gaat hopelijk voor dat stukje balans zorgen “.

Judith Roosjen (19 jaar) maakt komend seizoen de overstap van sc Heerenveen naar VV Alkmaar. VV Alkmaar ziet in de Groningse centrale verdedigster een grote versterking voor de selectie. Judith heeft 4 seizoenen gespeeld bij sc Heerenveen en daarvoor kwam zij uit voor sv Lycurgus.
Corina Dekker; “Judith is een sterke verdedigster met goede techniek en grote wil om te leren en stappen te maken. Ik ben blij met de toevoeging van Judith in de groep en heb zin om samen met haar die uitdaging aan te gaan. “
Judith Roosjen; ”Ik kijk er naar uit om volgend seizoen VV Alkmaar te versterken en de stap naar de Eredivisie te mogen maken. Alle faciliteiten zijn er om mijzelf verder te ontwikkelen op voetballend en persoonlijk gebied. Dit is namelijk de voornaamste reden waarom ik voor VV Alkmaar heb gekozen. Ik ben er klaar voor en heb erg veel zin in dit nieuwe avontuur “.

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.