Home » Nieuws » Dit seizoen is het Clubkampioenschap Kunstrijden van de Alkmaarsche IJsclub terug op Sportcomplex De Meent in Alkmaar.

Dit seizoen is het Clubkampioenschap Kunstrijden van de Alkmaarsche IJsclub terug op Sportcomplex De Meent in Alkmaar.

Clubkampioenschap 2022 AIJC kunstrijden

Het clubkampioenschap van AIJC Kunstrijden is een jaarlijks terugkerende wedstrijd waaraan alle kunstrijders van onze vereniging deelnemen. Onze L2sk8 (< 16) en Recreanten (16+) schaatsers van de recreatieve trainingsgroepen hebben voor het clubkampioenschap een kür aangeleerd welke zij in verschillende categorieën op eigen niveau zullen uitvoeren en waarbij ze in hun categorie zullen strijden om de titel.

 

Daarnaast zullen onze wedstrijdrijders hun küren rijden in hun eigen categorie waarin zij zullen strijden om de individuele titels. Hoogtepunt van het clubkampioenschap is de kroning van het Clubkampioen 2022, de titel die zal worden uitgereikt aan de best presterende wedstrijdrijder tijdens het clubkampioenschap. Een super spannende én leuke wedstrijd dus!

 

Publiek en details

Dankzij de versoepelde Corona maatregelen is publiek toegestaan tijdens de wedstrijd, een mooi moment om onze schaatsers aan te moedigen na een seizoen met wedstrijden zonder publiek. Toegang tot het clubkampioenschap in de ijshal van Sportcomplex De Meent is gratis.

 

Evenement: Clubkampioenschap 2022 Alkmaarsche IJsclub Kunstrijden

Datum: zaterdag 9 april 2022

Tijd: 10:00 en 16:00u, exact tijdschema nog niet bekend

Locatie: IJshal Sportcomplex De Meent, Alkmaar

Info & Updates: Facebook event pagina: https://fb.me/e/mgd5wvJfu

 

Wij wensen alle rijders veel succes en kijken uit naar de wedstrijd!

Stel een vraag aan onze specialisten

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.