Jubileum IJsshow XX

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni organiseert de Alkmaarsche IJsclub haar jubileumshow XX. In een wervelende show nemen de schaatsers het publiek mee op een reis vol nostalgie, verwondering én verwachting voor de toekomst!

Jubileum IJsshow XX
Ruim 20 jaar geleden organiseerde AIJC de eerste kunstschaatsshow als klein en enthousiast initiatief. De afgelopen jaren groeide dit uit tot een jaarlijkse grote, spectaculaire theatershow op het ijs met ruimte voor een groot publiek en professionele settings.

Op zaterdag 18 en zondag 19 juni nemen we ons publiek mee terug op reis langs al onze voorgaande shows tijdens Jubileumshow XX. De schaats-sterren van AIJC, van beginnende schaatsers tot nationale topschaatsers, vertonen prachtige küren waarmee wij terugblikken op de afgelopen 20 jaar shows. Ook gastoptredens en oud-leden ontbreken niet en geven extra kleur aan het geheel.

Waan je in een andere wereld en kom kijken naar onze jubileumshow. IJsshow XX neemt je mee in de wereld van het kunstschaatsen met vermaak, spanning en sportiviteit en geeft je een fantastische theatershow.

Details IJsshow XX
Evenement: Jubileum IJsshow XX door de Alkmaarsche IJsclub afdeling Kunstrijden
Datum: zaterdag 18 juni en zondag 19 juni 2022
Aanvang: zaterdag 19:00u, zondag 15:00u
Locatie: IJshal Sportcomplex De Meent, Alkmaar

Ticketprijs: € 15 per ticket

Kaartverkoop: alkmaarscheijsclub.nl/kunstschaatsen & op diverse momenten in Sportcomplex De Meent. Houd onze Facebook-pagina (facebook.com/AIJCkunstschaatsen) in de gaten voor meer info en details
Video trailer: youtube.com/watch?v=7DeiILbs3TI&t=1s

Onze show wordt mede mogelijk gemaakt door diverse sponsoren en fondsen, waaronder het Victoriefonds Alkmaar.

Try-Out toegankelijk voor zorginstellingen

Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren zijn ook deze keer bewoners en cliënten van zorginstellingen van harte welkom de Try-Out bij te wonen tegen een gereduceerd tarief van € 5. Begeleiders mogen gratis mee. Er wordt rekening gehouden met rolstoelen. Voor meer informatie en het reserveren van kaarten: tryout.aijc@gmail.com